Šventinis vaidinimas

Paskutinę gruodžio mėn. savaitę gimnazijoje vyko nemažai šventinių renginių. 2b kl. mokiniai parengė nuostabų pasirodymą-vaidinimą „Pasaka apie sidabrinę žvaigždę”. Į vaidinimą susirinko antrokų tėveliai, seneliai, draugai. Mažieji mokinukai pasijuto tikrais aktoriais ir puikiai sugebėjo perteikti pasakos nuotaiką. Už puikų pasirodymą buvo apdovanoti plojimais bei Kalėdų senelio dovanomis.

2b kl. mokytoja Č. Liachovič

Dalijimasis kalėdaičiu

Kaip ir kasmet gimnazijoje įvyko tradicinis renginys „Dalijimasis kalėdaičiu“, kurį parengė 8 klasių mokiniai (kl. vadovės N. Dubrovina, L. Alicka bei M. Matijevskaja). Šventėje dalyvavo mokiniai, mokytojai, techninis personalas, klebonas A. Kesilis, seniūnas M. Borusevič, E. Puncevič. Nemenčinės parapijos klebonas sukalbėjęs maldą, pasveikino susirinkusius Šv. Kalėdų proga.

Šventinis renginys

Artėjant šv. Kalėdoms, gruodžio 20d. savo mylimiems tėveliams, artimiesiems 2a kl. mokiniai (mokyt. A. Cesiul) parengė nuostabų, nuotaikingą pasirodymą „Snieguolė ir septyni nykštukai”. Mažieji pasijuto tikrais aktoriais, talentingai ir įspūdingai perteikė pasakos nuotaiką.

Dalyviai buvo apdovanoti ne tik plojimais, padėkos žodžiais, bet ir Kalėdų Senelio dovanomis.

2akl. mokytoja A. Cesiul

Atrėjant šv. Kalėdoms

Gruodžio 20d. 3a klasėje (mokytoj. L. Vabalis) vyravo šventinė nuotaika – mokiniai dalijosi kalėdaičiu, sveikino vieni kitus, dainavo kalėdines giesmes, skaitė eiles.

Klasės tėvų komiteto atstovė A. Ludoit mažiesiems išdalino Kalėdų Senelio dovanas.

Bibliotekoje naujausios knygos ir ugdomieji žaidimai

Spalio mėn. mūsų biblioteką aplankė svečiai iš Lenkijos, kurie padovanojo apie 150 naujausių knygų bei 20 ugdomųjų stalo žaidimų apie Lenkijos istoriją, sportą ir kt.

Maloniai kviečiame apsilankyti bei pasirinkti labiausiai patikusią knygą ar žaidimą.