Gerb. gimnazijos Mokiniai, Mokytojai, Darbuotojai, mokinių Tėveliai (Globėjai)!

Plintant COVID – 19 virusui primename apie būtinybę laikytis tam tikrų reikalavimų:

1. Kiekvienas asmuo, įeidamas į gimnazijos patalpas privalo dėvėti nosį ir burną apsaugančias priemones ir išlaikyti bent 1 metro atstumą.

2. Mokiniai, pedagogai, kiti gimnazijos darbuotojai bendrose uždarose erdvėse (pvz. koridoriuose, valgykloje, bufete, mokytojų kambaryje, bibliotekoje ir pan. ) privalo dėvėti nosį ir burną dengiančias priemones.

3. Mokytojas pamokos metu turi laikytis 2 metrų atstumo iki mokinių, jei atstumas neišlaikomas (mokytojas konsultuoja mokinius, juda pamokos metu tarp mokinių), jam dėvėti nosį ir burną dengiančias priemones privaloma.

4. Būtina laikytis rankų higienos, kosėjimo ir čiaudėjimo etiketo.

5. Draudžiama į gimnaziją atvykti asmenims, turintiems ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų, kitų užkrečiamųjų ligų požymių (pvz. kosulys, pasunkėjas kvėpavimas), karščiuojantiems (temperatūra 37,3 ir daugiau).

6. Draudžiama į gimnaziją atvykti asmenims (mokiniams, mokytojams, techniniams darbuotojams, tėvams, globėjams ir tretiesiems asmenims), kuriems privaloma izoliacija.

7. Maksimaliai ribojamas pašalinių asmenų patekimas į gimnaziją, ribojamas mokinius atlydinčių, pasitinkančių tėvų (globėjų) patekimas į pastato vidų, nustatoma tam skirta erdvė – prie durų.

Saugokime save ir kitus!

Gimnazijos administracija

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.